• +31 611861006
  • info@landgoedleudal.nl

over ons

GroepsHotel Landgoed Leudal is een duurzaam, kleinschalig vakantiepark dat zich primair richt op verblijf in groepsverband. Deze sympathieke locatie onderscheidt in de regio door een uniek en persoonlijk concept. U heeft met uw gezelschap alle faciliteiten voor uw eigen groep; U verblijft in een 2 persoons hotelkamer met eigen douche en toilet, een keukenblokje. U heeft uw eigen lounch, bar, restaurant, speelkamers, sportvelden en terrassen.

In de meeste (slaap)kamer staat ook een slaapbank. deze is geschikt voor max 1 volwassene of 2 kleine kinderen.
De bedden zijn opgemaakt en handdoekenpakket is aanwezig.

Bij Landgoed Leudal wordt circulair gebouwd. Dit betekent dat bouwmaterialen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Om de milieu-impact te verkleinen, geven wij daken, deuren, muren en raamkozijnen van bestaande bouw een tweede leven. Als bezoeker heb je geen idee dat de deur naar je slaapkamer ooit een klaslokaal opende!

De ontwikkeling van deze huisjes is volop in beweging. Circulair bouwen kost wel meer tijd. De bouwmaterialen kunnen immers niet gewoon besteld worden, want de bouwmaterialen liggen niet kant en klaar op voorraad.

Landgoed Leudal ligt midden in Limburg in het Leudal, een uniek natuurgebied. Het natuurgebied Leudal is achthonderd hectare groot, met bossen, meanderende beekjes en zandafgravingen. In het gebied zijn veel watermolens, waarvan een aantal te bezichtigen zijn. Tijdens uw ochtendwandeling is er een grote kans dat u een ree, wild varken, hert of zelfs een vos aantreft.

In de omgeving van Landgoed Leudal is een goede balans te vinden tussen de rust en ruimte van de natuur en het bruisende Roermond. In Roermond zijn vele activiteiten te beleven, zo kunt u op een heerlijke zomerse dag een bootje huren om te genieten op de Maas, kunt u shoppen in de binnenstad of het Designer Outlet, kunt u smullen van de Limburgse vlaai of andere lekkernijen van de lokale horecaondernemers en nog veel meer.

Leudal is een prachtig gebied om volledig tot rust te komen. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes waarmee u, uw dag kunt vullen. Voor details over de activiteiten in de omgeving kunt u meer informatie opvragen op de receptie.


© GroepsHotel - Landgoed Leudal. alle rechten voorbehouden - Powered by HotelRunner